Logen 22 Righeims kalendarium

Välkommen till logens Kalendarium. Här finns information om kommande gradgivningar, klubbaftnar, storlogemöten, närliggande logers gradgivningar och andra händelser som kan vara av vikt för logens bröder.

Som Bifrostbroder är du naturligtvis välkommen att deltaga vid alla våra logekvällar, givetvis förutsatt att du lägst har den grad som ges. Sista anmälan sker senast torsdagen före aktuell logekväll. 

För att anmäla dig, klicka på länken till vårt anmälningsformulär här intill. Fyll sedan i information i formuläret och klicka på "Anmäl". Om du har e-post, kommer du få en bekräftelse på att din anmälan har kommit fram. Vi ser fram emot din anmälan! (Det går även bra att ringa vår Munskänk, på telefonnumret som står angivet).

Hjärligt varmt välkommen till oss i Righeim!

Händelsekalender


Loge utan reception och Mästarinstallation

Datum:2013-01-22
19:30

Denna kväll håller logen 22 Righeim en loge utan reception. I samband med med detta kommer även logens nye Mästare att installeras.
Alla Bifrostbröder med är varmt välkomna att deltaga vid gradgivningen och brödramåltiden. Våra Logevärdar tar väl hand om våra besökande bröder och bröder av lägre grader.

Välkomna till en fin kväll i sann Righeimsanda!Tillbaka till översikten